Fă cunoștință cu echipa

Gina Matei

Associate Certified Coach (ACC)
Cu peste 15 ani în vanzări și experiență managerială, plus antrenarea echipelor de vanzări

Adrian Hodoba

Professional Certified Coach (PCC)
Cu peste 20 ani de experiență în vânzări și management în diverse sectoare industriale și antreprenoriat

Rodica Obancea

Master Certified Coach (MCC)
Peste 20 de ani în domeniul dezvoltării organizaționale, având parteneriate de coaching cu peste 400 executivi, directori, manageri, antreprenori și cu peste 50 de echipe de management antrenate.

Marilena Popovici

Certified Coach
Cu peste 20 ani de experiență în banking și management consulting, coordonând echipe de peste 500 angajați

Ana Hüni

Associate Certified Coach (ACC)
Cu peste 15 ani în vanzări și experiență international business development, management și marketing

Aurel Buculei

Associate Certified Coach (ACC)
Cu peste 20 ani experiență managerială, dezvoltare echipe IT, mentoring, consultanta si project management

Nicoleta Neghina

Professional Certified Coach (PCC)
Cu peste 15 ani de experiență în consultanță resurse umane și coaching, cu focus pe domeniile serviciilor financiare, IT, custormer care și FMCG.

Carmen Negiba

ASSOCIATE CERTIFIED COACH (ACC)
Cu peste 15 ani în HR și experiență managerială, dezvoltare de echipe și optimizare de procese, consultanță, coaching și mentoring.

De ce să ne alegeți pe noi

123500
ore

Coaching individual

43000
ore

Coaching de echipă

3650

clienți

310
ani

experiență

Avem o echipă de 8 coach-i profesioniști, seniori dar și specialiști, cu experiență individuală în management de minim 15 ani, pentru fiecare în parte, în management general, vânzări, IT, finanțe - bănci, resurse umane, francize, antreprenoriat.

Am acompaniat lideri, manageri, antreprenori și echipe în mii de ore de coaching, activând în industrii și organizații diverse, în Romania și internațional.
Membrii echipei noastre au competențe de coaching certificate de International Coaching Federation (ICF), considerat a fi standardul internațional de aur, în coaching, în întreaga lume.
Ne-am asumat să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem în lume. Am implementat procese de învățare continuă în echipa de coaching și avem focus pe performanță, uitându-ne întâi la noi înșine.
Ne susținem clienții în obținerea rezultatelor dorite. Valoarea noastră numărul 1 și pasiunea noastră este “performanța”. Ne ajutăm clienții să devină excelenți în ceea ce fac și îi acompaniem pentru a-și atinge cele mai îndrăznețe obiective în această direcție. Testimonialele de la clienții noștri vorbesc pentru noi!