Aurel Buculei

Associate Certified Coach (ACC)
Email:
aurel.buculei@gmail.com
Cu peste 20 ani experiență managerială, dezvoltare echipe IT, mentoring, consultanță și project management, 7 ani experiență în coaching, 15 ani experiență managerială în IT și Banking

Experiență profesională

Am peste 20 de ani experiență în firme de consultanță, banking și IT. De la un specialist IT am făcut trecerea la management, dezvoltarea de echipe, people management.

Am ajuns la coaching căutând să înțeleg arta managementului, căutând să înțeleg oamenii.

Am în spate sute de ore de coaching, training, studii, formări, supervizări și mentoring, certificări în profile psihologice cu unii din cei mai buni profesioniști din domeniu. Pentru a lucra cu profesioniști trebuie să fii la randul tău un profesionist. E vorba de respect. Sunt coach certificat ICF( ACC – Associate Certified Coach) din anul 2015.

Stilul și filozofia de coaching

Cred în formarea unui stil de management în care coachingul să fie prezent în mod natural și constant. Cred în excelență, cred în educație și cred în dezvoltare. Sunt coach și manager IT și pun pasiune în amândouă. Orice mare schimbare pornește de la o decizie, o revelație și apoi e urmată de consecvență unui plan.

Coachingul lasă atât decizia, cât și puterea și responsabilitatea, dar mai ales soluția la client. În asta constă atât frumusețea cât și magia coachingului. E plin de Aha-uri dar și de momente delicate.

Oamenii se compară cu ceilalți și uneori urcă dealuri urmate de alții când au potențialul să atingă Everestul. Prin coaching sunt alături de clienții mei să își poată descoperi propriul Everest și apoi să îl atingă. Nu muntele e cel pe care îl putem cuceri, ci pe noi înșine. Limitele, barierele, tiparele pot fi observate și apoi urmează propriile decizii.

Eu sunt un Coach: un partener de dialog.

Dacă cineva crede că poate să atingă Everestul, îl va atinge. Eu îl voi însoți câțiva pași până va ști cum să ajungă singur în vârf. E drumul fiecăruia.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Aurel Buculei,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​