Gina Matei

Professional Certified Coach (PCC)
Email:
office@ginamatei.com
Cu peste 15 ani în vânzări și experiență managerială, plus antrenarea echipelor de vânzări.

Experiență profesională

Am experiență ca manager senior de vânzări, cu peste 15 ani în gestionarea provocărilor de afaceri și cu performanță dovedită în afaceri și dezvoltarea echipelor.
Am avut șansa să conduc una dintre cele mai bune echipe din industria bancară românească. Am dezvoltat și implementat prima strategie de nișă în sectorul bancar românesc axat pe companii din segmente medicale și alte profesii liberale (de exemplu, juridic, contabil etc.). Am avut, de asemenea, prima abordare digitală în domeniul bancar, creșterea vânzărilor pe internet și îmbunătățirea experienței online a antreprenorilor.

Îmi conduc afacerea și viața personală prin obiective și indicatori bazați pe performanță, folosind o abordare strategică pentru a obține rezultate ca lider, precum și abilități interpersonale la orice nivel.

Îmi folosesc abilitățile de coaching pentru a fi partenerul clienților mei într-un proces creativ și provocator care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

După experiența mea personală de schimbare pozitivă și transformatoare de coaching (în 2010), am decis să lucrez cu echipa mea de vânzări, precum și cu colegii mei din alte departamente. Astfel, am început un program de coaching în compania pentru care am lucrat. Această experiență m-a ajutat să trăiesc impactul coachingului în afaceri și am decis să „îmi lărgesc orizontul” și să încep o companie în servicii de învățare organizațională.

Stilul și filozofia de coaching

Ca antrenor profesionist, lucrez cu oameni care doresc să aibă o versiune mai bună a lor și să creeze un impact ridicat în viața și afacerile lor:
● Am lucrat cu lideri (de la antreprenori start-up la executivi) care își dezvoltă viziunea și țintesc să obțină rezultate înalte.
● Am antrenat antreprenorii pentru a obține aliniere între echipă și viziunea, strategia și valorile lor comune.
● Am antrenat competențele de leadership pentru managerii care se aflau în tranziție spre o poziție de conducere, care se confruntau cu provocările de consolidare a echipei sau cu realizarea unor ținte înalte de business. În timpul procesului de coaching au reușit să atingă așteptările înalte cu privire la rolul lor și au oferit rezultate rapide și vizibile în noua lor poziție.
● Am antrenat echipe de vânzări pentru a fi aliniați în obiectivele comune, pentru a identifica punctele forte și abilitățile unice și pentru a deveni echipe eficiente și performante.
● Am lucrat cu specialiști în vânzări, marketing și operațiuni pentru a-și stabili obiective înalte și pentru atingerea lor. Majoritatea clienților mei și-au dorit să-și ducă cariera la nivelul următor și, după programul de coaching, au obținut locuri de muncă manageriale în zona lor de acțiune.

Unul dintre lucrurile care îmi dau satisfacție în coaching este munca mea umanitară cu adolescenți (de la orfelinat) pentru a găsi și a atinge potențialul.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Gina Matei,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​