Ana Hüni

Professional Certified Coach (PCC)
Email:
ana.hueni@gmail.com
Cu peste 15 ani de experiență în international business development, management și marketing.

Experiență profesională

Sunt un profesionist cu 20 de ani de experiență în management și marketing în industrii precum retail, dezvoltare imobiliară, logistică, transporturi, IT, document management și managementul de franciză. În ultimii 7 ani, am oferit consultanță antreprenorilor din peste 25 de țări în legătură cu startarea și dezvoltarea businessului de franciză propriu, în diverse piețe.

De-a lungul carierei mele, am avut privilegiul de a lucra îndeaproape cu diverse culturi și companii internaționale. De aceea consider că pe lângă o experiență profesională practică în domeniul meu de activitate, aduc și know how-ul de a lucra îndeaproape și de a înțelege această bogată diferența culturală.

Pentru a complimenta această experiență practică, am finalizat un Master la ASE București în “Negocierea cu diverse culturi”. Apoi am continuat cu studiile de management și project management la Open University în U.K. și apoi am finalizat un program de Executive MBA la HEC Lausanne în Elveția în 2017, program considerat a fi numărul 70 în întreaga lume.

Sunt o persoană căreia îi place să învețe continuu și aceasta este de fapt și valoarea mea personală numărul 1. A învăța înseamnă pentru mine a-mi lărgi universul și a mă auto provoca să devin un pic mai bună decât ieri, un lucru foarte important pentru mine. Așa am descoperit coachingul și după ce această practică mi-a impactat dramatic viața, învățându-mă cum să îi ascult de fapt pe ceilalți și să le adresez întrebări, m-am hotărât să devin eu însămi un coach pentru a da mai departe acest lucru. Pe lângă dragostea mea pentru coaching, mi-am descoperit misiunea de a informa femeile despre impactul unui burn-out cu scopul de a preveni și minimiza apariția acestei boli, iar în prezent lucrez la o carte pe această tema.

Stilul și filozofia de coaching

Cel mai mult în această practică, iubesc faptul că poți vedea rezultate la clienții tăi chiar și după o singură ședință de coaching. Coachingul îmi oferă ocazia de a îi ajuta pe ceilalți și de a da un pic din experiența mea mai departe. Deasemenea, coachingul mă provoacă și pe mine personal să fiu mai bună, să învăț continuu și să fiu prezentă. Coachingul m-a ajutat să mă conectez mai profund cu cei de lângă mine și să am o prezență mai plină de încredere. Rezultatele sunt acelea că am devenit o colegă și un manager mai bun iar rezultatele mele profesionale s-au îmbunătățit dramatic fără a face eforturi suplimentare.

Stilul meu de coaching este un mix între competențele mele teoretice și cele empatice. Acest mix mă ajută să oglindesc cel mai bine ceea ce observ/simt/intuiesc și aud de la clienții mei. La rândul lor, acest lucru îi ajută pe clienții mei să se vădă și să se audă, dintr-o altă perspectiva, uitându-se la ei ca într-o oglindă provocatoare pentru ca apoi să înțeleagă unde sunt și cum pot merge mai departe pentru a putea face progresele pe care și le-au propus.

Pentru mine cea mai mare realizare este să îmi văd clienții reușind ceea ce și-au propus și continuând să progreseze în continuare.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Ana Hueni,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​