Nicoleta Neghina

Professional Certified Coach (PCC)
Email:
nicoleta.neghina2009@gmail.com
Cu peste 15 ani de experiență în consultanță resurse umane și coaching, cu focus pe domeniile serviciilor financiare, IT, custormer care și FMCG.

Experiență profesională

Profesionist în consultanță resurse umane și coaching, cu peste 15 ani de experiență, cu expunere în medii diverse: IT, servicii financiare, customer care, FMCG, educație. În timp ce lucram în resurse umane, am învățat că oamenii sunt diferiți și este important să găsim limbajul potrivit pentru fiecare dintre ei și că toți oamenii au nevoie să fie văzuți și să fie validați.

Intrarea în rolul de părinte a fost factorul declanșator al schimbării pentru mine și punctul de plecare pentru alegerea căii antreprenoriatului și a coaching-ului.

De aproape 4 ani însoțesc persoane, grupuri și echipe în propriile călătorii de creștere și dezvoltare din domeniile IT, servicii financiare, FMCG, educație, customer care.

Stilul și filozofia de coaching

Coachingul este metoda prin care îi însoțesc pe oameni să se vădă și din alte perspective, îi ajut să vadă cum gândesc despre ei și despre situațiile în care se află. Când se văd și din alte unghiuri, obstacolele nu mai par atât de mari și reușesc să-și creioneze planuri de acțiune concrete pentru ceea ce iși doresc.

Aduc în practica mea de coaching oglindirea tiparelor și credințelor, răbdarea și abilitatea de a-i ajuta să se simtă împuterniciți.

Din rolul de coach lucrez cu manageri care vor să-și ajute echipele să crească și să fie mai eficiente, cu echipe care vor performanță, cu profesioniști care vor o schimbare, cu oameni care își doresc o viață împlinită si cu sens. Scopul meu este de a-i oferi clientului meu o perspectivă exterioară asupra propriilor mentalități și atitudini într-un mod care invită la reflecție și schimbare.

Îl însoțesc pe client în transpunerea propriilor perspective în acțiuni concrete către rezultatul dorit. Aduc în acest spațiu o notă de umor, empatie precum și promisiunea atutenticitatii și a profesionalismului.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Nicoleta Neghina,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​