Marilena Popovici

Associated Certified Coach (ACC)
Email:
marilena.popovici@gmail.com
Certified Coach cu peste 20 ani de experiență în banking și management consulting, coordonând echipe de peste 500 angajați.

Experiență profesională

În cei mai mult de 20 de ani de experiență în industria financiară din România atât în banking cât și în consultanță în Big 4, coordonând și motivând echipe mai mari de 500 de angajați, mi-am asumat responsabilitatea de a genera și coordona schimbarea în proiecte de transformare și de eficiență operațională.

Experiența mea ca director operațiuni, director rețea, director audit, director plăți, trezorerie și compliance, CFO și COO m-au ajutat să creez strategii și să furnizez soluții E2E eficiente pentru provocări diverse ale organizațiilor financiare.

Am un MBA la City University of Seattle in Finance și în 2018 am fost acreditată ca și coach.

Stilul și filozofia de coaching

Îmi place să mă înconjor cu specialiști și manageri care sunt mai buni decât mine în domeniul lor de activitate. Mă concentrez pe învățare continuă și pe ascultare. Antrenez, fac training și dezvolt persoane și echipe talentate să genereze rezultate și să atingă cele mai bune performanțe.

Pentru mine, coachingul este cea mai interesantă experiență de dezvoltare personală. Am învățat să ascult activ, să observ, să sprijin, să provoc și să acompaniez atât persoanele cât și echipele în drumul lor către atingerea obiectivelor. Am învățat despre încrederea că partenerul meu în această călătorie, persoană fizică sau echipă care lucrează cu mine, au toate abilitățile necesare și că eu ma aflu în acel loc și în acel moment pentru a reflecta, a-i susține, a privi de aproape sau de la distanță și nu în ultimul rând de a înțelege care sunt zonele la care vom continua să lucrăm pentru dezvoltarea personală a fiecăruia.

În această echipă de coach ”Performant Company” ce îmi place cel mai mult este că folosim experiența personală, facem atât coaching individual cât și de echipă împreună, facem mentoring împreună astfel încât să putem acompania echipa cu adevăruri probate de noi, nu doar cu teorii.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Marilena Popovici,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​