Parteneriate de învățare în organizația ta

Programul reprezintă o acompaniere de către o echipă multidisciplinară de profesioniști a managerilor pentru atingerea obiectivelor de business și de dezvoltare.

Programul reprezintă o acompaniere de către o echipă multidisciplinară de profesioniști a managerilor pentru atingerea obiectivelor de business și de dezvoltare.
Echipa multidisciplinară se implică în toate etapele acestui proces: de la stabilirea obiectivelor și setarea strategiei de dezvoltare și învățare împreună cu managementul, implementarea lunară și monitorizarea progresului până la atingerea obiectivelor propuse.

Împreună cu un coach profesionist din echipa noastră vom dezvolta un plan de invățare care poate cuprinde:
Consultanță
Training (comunicare, conflict management, time management, setare obiective etc)
Coaching individual și de echipă
Activități de team building
Implementarea proceselor de management al performanței
Project management
Diagnoză

Elaborăm și agreăm împreună un program aliniat cu obiectivele de business propuse, care poate cuprinde consultanță, traininguri, coaching individual și de echipă, activități de teambuilding, implementarea proceselor de management al performanței, project management, etc.

Beneficii:
Rezultatele acestor parteneriate de învățare pot fi: îmbunătățirea unor competențe care cresc eficiența individuală, de echipă și organizațională: comunicare, încredere, time mangement, autocunoaștere, viziune, inovație, echilibru viață profesională/viață personală, proactivitate, empatie, EQ si PQ, colaborare. Creșterea productivității la nivel individual și colectiv, creșterea implicării angajaților, creșterea performanței echipei prin rezultate măsurabile, creșterea încrederii și respectului între membrii echipei, crearea de interacțiuni constructive și clarificarea obiectivelor comune.

Durata procesului: 12 – 24 luni

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de parteneriate de învățare,
contactează-ne acum

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​