Rodica Obancea

Master Certified Coach (MCC)
Email:
rodica@rodicaobancea.ro
Peste 20 de ani în domeniul dezvoltării organizaționale, având parteneriate de coaching cu peste 400 executivi, directori, manageri, antreprenori și cu peste 50 de echipe de management antrenate.

Experiență profesională

Partener în transformare individuală și colectivă – Master Certified Coach (ICF) pentru Conducători și Echipe de Conducere

Activitatea mea profesională este concentrată în jurul antreprenoriatului și creării de echipe performante care pot pune o viziune în practică. Sunt antreprenor în serie în aria de dezvoltare personală și profesională, care a crescut dintr-un manager corporatist și un coach independent. Mi-am început activitatea profesională în 1998 și toate activitățile pe care le-am desfășurat sunt în jurul învățării individuale și organizaționale.

Stilul și filozofia de coaching

Activez ca și coach din 2007 și până în prezent am acompaniat peste 400 conducători și peste 60 de echipe, din organizații locale și multinaționale, în industrii diferite. Pasiunea mea este de a crea spațiu în organizații pentru conversații relevante, individuale și colective, pentru a implementa schimbări MICI care pot produce rezultate MARI. Din rolul de coach pentru conducători și echipe, am învățat că schimbarea se produce natural atunci cand ne luăm timpul necesar pentru gândire și pentru conversație împreună cu alții, pentru a crea perspective noi, care puse în practică generează rezultate noi.

Clienții care au ales să se antreneze cu mine până acum apreciază contribuția mea provocatoare, pentru atingerea obiectivelor lor.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Rodica Obancea,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​