Adrian Hodoba

Professional Certified Coach (PCC)
Email:
adrian@adrianhodoba.com
Cu peste 20 ani de experiență în vânzări și management în diverse sectoare industriale și antreprenoriat

Experiență profesională

Potențial în acțiuneofer suport persoanelor și echipelor să-și activeze potențialul și să navigheze prin interferențe pentru a-și atinge următorul nivel de performanță și creștere.

Profesional, am lucrat aproape 20 ani pentru companii specializate în producție și distribuție de materii prime pentru industria maselor plastice și a cauciucului. Mi-am început cariera având rolul de agent de vânzări, continuând cu cea de manager de echipe și ulterior am trecut în antreprenoriat.

În trecerea la antreprenoriat m-a inspirat pasiunea pentru coaching, pe care am descoperit-o odată ce am citit prima carte despre coaching. Mi-am dat seama că procesul de coaching avea ceva magic care îmi putea transforma viața așa cum visam. Acest lucru m-a determinat să am prima mea experiență de coaching în calitate de client și, mai târziu, să-mi continui dezvoltarea personală în această direcție. Din acel moment sunt pasionat să învăț cum pot provoca și contribui la transformări durabile și cu un impact pozitiv asupra vieții oamenilor.

Stilul și filozofia de coaching

În sesiunile de coaching pe care le ofer, folosesc atât abordările coachingului sistemic, cât și cel transformațional. Coachingul sistemic se concentrează pe descoperirea unor tipare de comportament atât în viața profesională cât și în cea personală, și care sunt relevante pentru persoana respectivă și situația sa. Coachingul transformațional își propune să sprijine transformarea unei persoane la un nivel mai profund și durabil, concentrându-se pe învățarea unor noi moduri de gândire și comportament ale persoanei și cum pot fi aplicate acestea în viața sa profesională sau personală.

Sunt coach profesionist, certificat de către ICF ca Professional Certified Coach (PCC) și în ultimii 3 ani am lucrat cu persoane individuale, agenți de vânzări, directori și echipe de vânzări, manageri din diverse industrii: IT, auto, distribuție și producție de produse pentru industria chimică, pentru a spori abilitățile de conducere, comunicare și eficacitatea echipei.

Vorbesc fluent engleză, română și rusă.

Consider că profesia de coach mi se potrivește pentru că mă ajuta să-mi îndeplinesc visul de a aduce contribuții semnificative în viața altor persoane. Cred că fiecare din noi este creativ și capabil să ducă o viață împlinită. Pe parcursul dezvoltării și creșterii profesionale, am avut ocazia să mă conectez cu mentori renumiți și să mă inspir de la aceștia. Acest aspect a avut un rol important în recâștigarea spațiului necesar vieții mele personale și stabilirea unui echilibru clar între activitatea profesională și viața personală.

În călătoria noastră de coaching, sunt ca o „oglindă” care te ajută să-ți înțelegi realitatea, să-ți structurezi gândurile, să depășești credințele limitative și să găsești puterea de a fi acea scânteie care declanșează acțiunea de a merge mai departe spre atingerea rezultatelor dorite.

Împreună vom explora diferite perspective și vom concentra efortul tău pentru a maximiza rezultatele.

Dacă vrei să afli mai multe despre un proces de coaching cu Adrian Hodoba,
contactează-ne acum

sau

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată​